تمامی مراحل مجوز از جمله زمان صدور، مدت زمان اعتبار مجوز، هزینهها، مدارک، شرایط، مجوزهای پیش نیاز، استعلامها، معرفی مرجع صادر کننده مجوز، ثبت نام متقاضی، هدایت متقاضی به مرجع مورد نظر، پشتیبانی و پیگیری در این سامانه در زمان کوتاهی، انجام میشود. تمام اطلاعات مربوط به درخواستها و تمدید مجوزها در این درگاه کاملاً محرمانه نگهداری میشود.
در صورت وجود نقص، رد درخواست همراه با ذکر موارد ناقصی به شما اعلام میشود.
این دسته از مجوزها نیازی به استعلامهای محیطی، امنیتی یا بهداشتی ندارند و پس از طی مراحل اولیه، متقاضیان به درگاه تخصصی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی هدایت میشوند.
درگاه ملی صدور مجوز به عنوان یک سامانه جامع، امکان ثبت درخواست مجوز برای انواع کسب و کارها را فراهم کرده است.
رد یا انصراف بیش از پنج هزار درخواست، بیسابقه و قابل تأمل است.
فقط نیمی از درخواستها به مجوز ختم شد آمار عملکرد یکساله درگاه ملی مجوزها در سال ۱۴۰۳ نشان میدهد از میان بیش از یکونیم میلیون درخواست ثبتشده، تنها نیمی به صدور مجوز منتهی شده است.
امروزه، شروع یک کسب here و کار جدید میتواند چالشبرانگیز باشد. مراحل پیچیده دریافت مجوز، بروکراسی اداری و قوانین و مقررات دست و پاگیر، بسیاری از افراد را از دنبال کردن رویاهای خود باز میدارد.
ورود به سامانه ثبت من برای ورود به این سامانه باید از قبل ثبتنام کرده باشید.
ابتدای امر که به صفحه اصلی درگاه ملی مجوزها وارد می شوید و قصد اتعلام جواز را دارید بخشی را مشاهده می کنید که می توانید در آن کسب و کار یا مجوز خود را وارد کنید و با جستجو در سامانه از وجود آن اطلاع کسب کنید در این قسمت می توانید موضوع مجوز را وارد کرده تا بر اساس آن لیست مجوزها ظاهر شود و تنها با کلیک بر روی گزینه مورد نظرتان از نحوه و شرایط صدور و تمدید و حتی اصلاح جوازتان اطلاع کسب کنید.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
سایر مجوزهای دولتی (دستگاهی) توسط وزارتخانهها، سازمانهای دولتی و نهادهای تخصصی صادر میشوند. برخلاف مجوزهای خانگی و صنفی که اغلب یک مرحلهای هستند، این مجوزها معمولاً چندمرحلهای بوده و فرآیند صدور آنها پیچیدهتر است. در بسیاری از موارد، متقاضیان باید مراحل متعددی را طی کنند؛ از جمله اخذ موافقت اصولی، تغییر کاربری زمین، شرکت در آزمونهای تخصصی، بازدید حضوری از محل کسب و دریافت تأییدیههای مربوطه.
ضعیفترین عملکرد در میان نهادهای حاضر در سامانه متعلق به اتاق تعاون ایران است؛ نهادی که تنها ۱۰ درخواست برای صدور مجوز دریافت کرده، اما هیچ مجوزی صادر نکرده است.
قبل از ارسال نهایی درخواست، سیستم از متقاضی تعهد الکترونیکی مبنیبر مطالعهی تمام شرایط و تکمیل مدارک دریافت میکند.
۳۱/فروردين/۱۴۰۴